gasthuisstraat 32, kaatsheuvel |

Breuss-massage

 

Een fijngevoelige, energetisch handmatige rugmassage.

BREUSS massageRudolf Breuss ontwikkelde de tussenwervelschijfmassage, en stelde vast dat deze zich heel goed laat combineren met de Dorn-therapie. Deze Dorn-therapie is er op gericht om evt. beenlengte verschil te corrigeren. De Breuss massage richt zich op de gehele wervelkolom met name op de tussenwervelschijven. Dit is het kraakbeen tussen de wervels dat ervoor zorgt dat de zenuwen beschermd worden en de wervels elkaar niet raken.

Rudolf Breuss gaat er van uit dat er geen versleten tussenwervelschijven bestaan, omdat alle cellen ook op hoge leeftijd steeds weer vernieuwd worden. Er bestaan wel gedegenereerde tussenwervelschijven, maar die kunnen gestimuleerd worden, zodat ze weer verbeteren en regenereren.

Waarom een Breuss massage

 Kan psychische energetische en lichamelijke blokkades oplossen.

 Kan pijn verminderen ten gevolge van osteoporose, acute ischias

 Vermindert rugklachten met uitstraling naar de benen.

 Leidt tot  herstel van verwaarloosde tussenwervelschijven en is een van de beste oplossingen voor veel problemen aan de ruggenwervels, 

 vooral in de onderrug.

 Ter ondersteuning bij een zittend beroep of lange ritten in de auto, is aandacht voor je rug erg belangrijk.

De massage

De Breuss massage is een rustige zachte therapeutische rugmassage die ontspanning brengt wat belangrijk is voor genezing. De massage mag niet als pijnlijk worden ervaren. De Breuss-massage kan je zo vaak je wilt herhalen. 

Heb je last van rugklachten of zit je veel in de auto?

Maak dan een afspraak met Niek via het contactformulier, bellen of een app kan ook 06-20445294

Na een zwaar ongeluk of zware val moet je eerst een diagnose laten stellen door een arts of specialist, voordat je eventueel behandeld kan worden.

De behandeling duurt circa 50 minuten. Jouw investering € 55,00