gasthuisstraat 32, kaatsheuvel |

Bio Energetische Mooi en in Balans

 

Bio Energetische gezichtsbehandelingDe basis van de behandelingen gaat uit van 3 belangrijke punten om te komen tot huidverbetering, meer energie en vitaliteit. Dit zijn de onderdelen ontgiften, energie geven en vernieuwing.

Op de gehele wervelkolom lopen energiepunten van alle organen. Door deze te prikkelen en te openen ontstaat er een betere doorbloeding van de vitale organen. Het ontgiften door het versneld afvoeren van afvalstoffen geeft vitaliteit en brengt ontspanning. Tevens maakt het de huid ontvankelijker voor de werkstoffen waarmee tijdens de behandeling wordt gewerkt. De huid heeft hier meer profijt van en de behandeling werkt hierdoor langer door.

De energetische opening gebeurt met een lymfe cupping drainage van de rug, borst en decolleté, hiermee worden vochtophopingen op een milde manier afgevoerd. Je kunt je voorstellen als het lichaam vol zit met blokkades en afvalstoffen het lichaam niets kan ontvangen.

De behandeling werkt harmoniserend op het zenuwstelsel, versterkt het afweersysteem en verbetert de huid. Het ondersteund bij het afvoeren van afvalstoffen en maakt zo ruimte voor energie en voedingsstoffen voor de huid. Dit leidt tot een mooie gladde levendige stralende huid die er jonger uitziet.

De behandeling

Nadat op de rug de energiepunten zijn gestimuleerd, de zo geheten energetische opening gaan we aan de gezichtbehandeling beginnen. Daar werken we ook met de cupping drainage. Dit om overtollige vocht en afvalstoffen in het gezicht af te voeren. Dit is duidelijk zichtbaar, zelfs al na de eerste behandeling. 

Waarom Bio Energetisch in Balans?

 Betere lymfe doorstroming

 Betere afvoer van afvalstoffen

 Betere doorbloeding van de huid in je gelaat en lichaam 

 Algehele ontspanning

 Energetische behandelingen werken langer door en geeft meer resultaat ten opzichte van de klassieke behandelingen

 Geeft een fijnere huidstructuur en een frisse uitstraling

De bio energetische gezichtbehandeling brengt je ontspannen weer mooi in balans!

Maak een afspraak met Niek voor een moment voor jezelf via het contact formulier, bellen of een app mag ook 06-20445294.

Deze behandeling duurt circa 105 minuten Jouw investering € 99,00