gasthuisstraat 32, kaatsheuvel |

Energetische Back Shu points Massage

 

Meridianen     Back Yu 1 

Op de rug naast de wervelkolom ligt de blaasmeridiaan. Een meridiaan is een energiebaan. Naast lymfebanen, aderen en zenuwbanen lopen er onzichtbare banen door ons lichaam de meridianen. Deze meridianen vervoeren onze levensenergie de Qi. Ze vormen een geheel netwerk met als belangrijkste taak het vrij laten stromen van de Qi. Iedere meridiaan heeft een eigen taak en is verbonden met de vitale organen. Op elke meridiaan liggen punten die we op verschillende manieren kunnen beïnvloeden, dit zijn de acupunctuur punten.

Wat zijn Back Shu punten?      

Back Shu punten zijn acupunctuurpunten op de blaasmeridiaan. Het zijn echter punten met en speciale functie. Deze back shu punten staan namelijk in directe verbinding met de vitale organen die zo het hart, lever, longen, nieren, milt, maag, darmen, galblaas en blaas kunnen beïnvloeden. Op de back shu punten hebben zich Qi en bloed verzameld, shu betekent transporteren. Deze punten zijn dus verantwoordelijk voor het transport van Qi en extra bloed naar de organen.

Back Shu stimulatie

In deze intensieve rugbehandeling worden de back shu punten gemasseerd, waardoor de energiestroom en de bloedstroom naar de organen wordt gestimuleerd. Het effect hiervan is dat vitale organen een boost krijgen wat een groot effect op hun functioneren heeft. Je lichaam is altijd op zoek naar balans en met deze massage, die is gebaseerd op het Yin/Yang principe ondersteunen we je lichaam hierbij. Het zelfhelend vermogen wordt geactiveerd. Je lichaam wordt op een zachte manier geprikkeld om zelf blokkades op te kunnen heffen.

Door een disbalans in het functioneren van de organen kunnen de volgende klachten zich voordoen: vocht vast houden, rug klachten, vermoeidheid en stress.

Heb je klachten? Ben je moe hebben jouw organen een extra boost nodig? Maak dan een afspraak met Niek.

Via het contactformulier, bellen of een app mag ook 06-20445294

Deze behandeling duurt circa 60 mintuen, jouw investering € 67,50

Gebruik van de foto met toestemming van AcuProAcademy.com