gasthuisstraat 32, kaatsheuvel |

Oorkaars branding

 

 Heb jij behoefte aan rust in je hoofd?  

Ervaar de rustgevende, ontspannende en diep reinigende werking van een oorkaars branding massage. Het is een oeroude therapie die oorspronkelijk van de Indianen afkomstig is. De massage stimuleert het lymfesysteem. Een oorkaars branding brengt niet alleen rust in je hoofd, maar kan verlichting brengen bij verschillende klachten die met het hoofd te maken hebben zoals: keelpijn, voorhoofdholte ontsteking, stress, lymfe circulatiestoornissen, oor klachten, sinusklachten en biedt ondersteuning bij herstelproces.

Wat is een oorkaars?

De Tádé oorkaars is een holle pijp die met de hand gerold wordt. Het is daarom een drager van veel bio-energie. De oorkaars branding is geschikt om energieblokkades op te heffen. De kaars is in bijenwas gedrenkt met een toevoeging van kurkuma, beiden hebben een ontstekingremmende werking. Kurkuma (geelwortel) is een natuurlijk antibiotica met een geneeskrachtige zuiverende werking, en dus goed om te ontgiften.

De behandeling

Een lymfedrainage massage van de oren en hals gaat er vooraf aan de oorkaars branding. Tijdens het branden van de kaars wordt het trommelvlies licht gemasseerd. Men ervaart vaak een waterval of moesson regenbui tijdens het branden van de kaars. De behandeling wordt afgesloten met een korte voetreflex massage.

Er mag geen oorkaars branding plaats vinden bij epilepsie, geperforeerd trommelvlies, acute oor ontsteking, geïmplanteerde gehoorbeentjes en hoge bloeddruk.

Mooi en in Balans heeft de tools om rust in jouw hoofd te brengen, en wil je er graag bij helpen.

Maak een afspraak met Niek via het contactformulier, bellen of een App kan ook 06-20445294

Deze behandeling duurt ± 60 minuten. Jouw investering € 65,00