gasthuisstraat 32, kaatsheuvel |

Energetische Body drainage

 

Wellness bodydrainage geeft energie en vitaliteit  DSC 0190 f2

De behandeling heeft een diepe reinigende en ontspannende werking. Overtollige afvalstoffen en overtollig vocht worden afgevoerd via de lymfebanen. De dieper gelegen cellen en weefsels worden geactiveerd, waardoor ze beter doorbloed raken. Hierdoor wordt de energiebalans hersteld.

Hoe kom je aan afvalstoffen en wat is het effect ervan?

Bij verbranding houdt men afval over, denk aan as. Zo is het ook in ons lichaam. Alles wat we eten wordt in ons lichaam verbrand om er energie uit te halen, zodat onze spieren, bloedvaten en alle andere weefsel kunnen functioneren. Denk hierbij ook aan medicijnen, alcohol, verkeerde voeding en wat we emotioneel te verwerken krijgen. Als deze afvalstoffen niet goed worden uitgescheiden via onze darmen, blaas, longen en huid blijven ze in en tussen de weefsels zitten.

Een teveel aan afvalstoffen die zich hebben opgestapeld in je lichaam geeft een energieverlies. Er ontstaan blokkades, waardoor je lichaamsenergie niet vrij kan stromen en het kost je veel energie om ze op te ruimen. Dit kan op de langere termijn ongemakken veroorzaken zoals: hoofdpijn, vocht vasthouden, cellulitis, chronische vermoeidheid, acne en vermoeide zware benen.

Met deze behandeling wordt jouw lichaam geholpen om de afvalstoffen die zich hebben opgestapeld sneller af te voeren. Spanningen en vermoeidheid verdwijnen, maar leidt absoluut tot energie, vitaliteit, ontspanning en huidverbetering.
Je lichaam wordt aan het werk gezet en ondergaat als het ware een grote schoonmaak. Innerlijke schoonheid zorgt voor een mooi en stralend uiterlijk.

Bodydrainage

Is een algehele lichaamsbehandeling, waarin gebruikt wordt gemaakt van lymfe cuppingdrainage, mijn handen en een hoog gehalte essentiële oliën die je energie geven. Door het afvoeren van de afvalstoffen krijgen je organen een boost aan energie die ze nodig hebben om te herstellen en te vernieuwen. Zo kom jij weer Mooi en in Balans.

Ben je moe en heb je weinig energie? Maak dan een afspraak met Niek voor jouw grote schoonmaak behandeling!

Via het contactformulier, bellen of een app mag ook 06-20445294

Deze behandeling duurt circa 120 minuten. Jouw investering € 85,00